Kindertassen

Kids & Teens

BijTassengeluk vind je de aller-leukste kindertassen. Dé webwinkel voor mooie tassen & accessoires; ook voor kinderen. Dat is nog eens om ontzettend gelukkig van te worden!

Wij hebben speciaal voor de kleintjes en iets groteren de hipste en leukste kindertassen die verkrijgbaar zijn. Leuke kindertassen van Zebra, de Kunstboer en Loeke Look. De heerlijk vormgegeven en veelal fleurige kindertassen zullen het schoolplein zeker opvrolijken.

Naast een flitsend uiterlijk moeten kindertassen aan het allerbelangrijkste voldoen: ze moeten ook praktisch zijn. De sportkleren, de broodtrommel of het favoriete speelgoed moeten er in gaan en er in blijven zitten. Tassengeluk werkt daarom alleen met tassen die voldoen aan de gestelde kwaliteitsstandaarden.

Bekijk onze collectie kindertassen. Het aanbod wisselt regelmatig en wordt steeds aangevuld met de nieuwste trends. Als je een leuke tas gevonden hebt dan sturen we hem ook nog mooi ingepakt naar je op. Vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar info@tassengeluk.nl, wij horen het graag!

 • Red Wig by De Kunstboer

  Red Wig by De Kunstboer

  € 27,50

  Sold out

 •  
 • Girls & Hearts by Zebra

  Girls & Hearts by Zebra

  € 29,95

  Sold out

 • Zebra by Loeke Look

  Zebra by Loeke Look

  € 17,95

  Sold out